Thema's

Greencamp: safaritenten op sfeervolle camping!

Greencamp verhuurt safaritenten op kleine campings in Frankrijk, Nederland en Italië. Kleine campings maar wel met alles voor een leuke vakantie voor het hele gezin. Zo kun je er een hapje eten, is er een zwembad (soms zelf met glijbaan) en is er veel ruimte voor sport en spel. Op een klein aantal campings is (beperkte) animatie.

Eigenaren Niek en Sandra Bruystens zijn de eigenaren van Greencamp. Zij selecteren de campings door er zelf naartoe te gaan en ter plaatse gaan te kijken. Er wordt dan vooral gelet op: kindvriendelijkheid, gastvrijheid, sfeer en charme, (speel) ruimte en natuurlijk de basisvoorzieningen zoals een restaurant en het sanitair. Gevoel speelt hierin een belangrijke rol. Ze hebben zelf 3 kinderen en weten dus heel goed waar ze op moeten letten.

Greencamp heeft zelfs een selectie voor tieners op haar website staan! Op 40plusteens vind je alvast twee camping die heel geschikt zijn: Camping La Digue in de Ardeche en Camping Pian di Boccio in Umbrië. Wil je persoonlijk advies? Vraag het gerust, Niek en Sandra helpen je graag!

Met je tieners naar Costa Rica? Je vindt hier veel fantastische natuurparken. Welke parken zijn het leukst en het meest geschikt om met je gezin te on...
Schrijf je (gratis) in voor de nieuwsbrief van 40plusTEENS en maak kans op een verblijf van een week in een safaritent bij Sopra e Sotto.
40plusTEENS is een nieuw platform voor vakanties en weekendjes weg voor gezinnen met tieners/pubers.