Algemene Voorwaarden

Deel via:

ALGEMEEN
40plusTEENS (www.40plusteens.nl) is een platform voor vakanties en weekendjes weg voor gezinnen met tieners. 

De selectie van de genoemde vakanties en weekendjes weg is onafhankelijk tot stand gekomen.

40plusTEENS behoudt zich het recht voor de aangeleverde teksten door deelnemers zodanig aan te passen dat deze bij de stijl van de website passen.

AANSPRAKELIJKHEID
40plusTEENS is niet aansprakelijk voor fouten of gebreken in de door deelnemers verstrekte informatie. 40plusTEENS is ook niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, door handelingen en/of beslissingen veroorzaakt door de informatie op 40plusteens.nl.

40plusTEENS draagt geen verantwoordelijkheid voor de rechten die verbonden kunnen zijn aan beeldrecht, merkenrecht en auteursrecht van de geplaatste adressen.

40plusTEENS streeft ernaar dat de informatie op de website juist en up-to-date is. Desondanks kan 40plusTEENS niet garanderen dat er geen onjuiste informatie wordt vermeld op de site.

40plusTEENS draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de genoemde websites. Klik je door naar een genoemde website, dan doe je dat op eigen risico en ga je automatisch de verplichting aan dat je de betreffende website gebruikt volgens de voorwaarden van desbetreffende website.

PERSOONLIJKE GEGEVENS
Het verstrekken van persoonsgegevens is niet verplicht. Je hebt zelf de keuze of je gegevens wilt invoeren. Om gebruik te kunnen maken van een aantal 40plusTEENS-diensten is het invoeren van persoonsgegevens ook niet noodzakelijk. Voor het gebruik van andere diensten verlangt 40plusTEENS wel dat er persoonsgegevens worden ingevoerd. Het is mogelijk dat je geen gebruik kunt maken van sommige diensten als je geen persoonsgegevens aan 40plusTEENS verstrekt.

Als je persoonlijke gegevens hebt doorgegeven, ben je zelf verantwoordelijk voor het up-to-date houden van deze gegevens.

PRIVACY
Verstrekte persoons- en adresgegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden. We gebruiken de gegevens om je de 40plusTEENS nieuwsbrief toe te sturen. Als je deze niet (meer) wil ontvangen, dan kun je dit op ieder gewenst moment aangeven.

40plusTEENS houdt zich het recht voor deze algemene voorwaarden aan te passen. Iedere aanpassing zal op 40plusTEENS.nl gepubliceerd worden. Wij adviseren je dan ook om de algemene voorwaarden regelmatig te bekijken.

Op het materiaal dat op deze site te vinden is, zijn rechten van intellectueel eigendom van toepassing. De opgeslagen informatie mag niet openbaar gemaakt worden zonder schriftelijke toestemming van 40plusTEENS.

© 40plusTEENS 2018

40plusTEENS is een merk van BEVLOGEN Marketing- en Handelsconcepten.
KvK Rotterdam 244.24.112