Nieuwe website: 40plusTEENS voor vakanties en weekendjes weg voor gezinnen met tieners/pubers!

Deel via:
10-1-2017 - Corine

40plusTEENS is een nieuw platform voor vakanties en weekendjes weg voor gezinnen met tieners/pubers. Deze groep kinderen heeft natuurlijk weer andere behoeften dan kinderen tot een jaar of 10. Ze willen meer vrijheid en doen niet meer klakkeloos wat hun ouders willen. Voor een vakantielocatie geldt dat ze wat meer hun eigen gang moeten kunnen gaan, er moet genoeg te doen zijn, WiFi is vaak belangrijk en het is prettig als er leeftijdsgenoten zijn. En ook de uitjes in de omgeving van je vakantielocatie moeten voldoen aan de wensen van deze jonge volwassenen. Vaak is het leuk om gezamenlijk iets actiefs te ondernemen, zoals: klimmen, raften, canyoning of surfen. Of samen iets nieuws/spannends te ervaren, zoals een mooie boottocht of dolfijnen spotten. En als je dat dan kunt combineren met relaxen, ieder op z'n eigen manier, dan heb je een heerlijke vakantie met z'n allen!

Net als op onze website 30pluskids, zijn de meeste locaties kleinschalig, liggen op een mooie locatie en allemaal hebben ze wel iets bijzonders. Een appartement in een oud schoolgebouw, fabriek, kasteel of abdij, een hele luxe safaritent met heel veel privacy en een waanzinnig uitzicht of een eenvoudig onderkomen op een heel bijzondere plek of met een fantastisch interieur… Op alle locaties zul je je welkom voelen en kun je genieten van elkaars gezelschap. De extra uitdaging is, dat het niet saai moet zijn voor je kinderen.


ZOEKEN
Op deze nieuwe website kun je jouw vakantiebestemming zoeken op land, regio, soort accommodatie, faciliteiten, etc. Maar je kunt ook zoeken op de volgende thema’s: Weekendje weg, In de natuur, Actief, Rondreis, Kamperen, Met een groep, Strand en zee, Cultuur en Glamping. Thema’s waarvan wij denken dat die passen bij een vakantie met tieners/pubers. Wil je alle locaties zien? Dan ga je naar de tab Alle Locaties of je klikt op het vergrootglas op de homepage zonder verder iets in te vullen.


ARRANGEMENTEN
Ook kun je in de loop van de tijd steeds meer arrangementen ontdekken. Denk daarbij bv. aan een verblijf inclusief fietshuur, ontbijt, leuke fietsroutes en entreekaarten voor een leuk event. Nu staan er nog niet veel arrangementen op de site, maar dat komt vanzelf.

GESELECTEERDE REISEXPERTS
En last, but not least, we hebben een categorie Geselecteerde Reisexperts! Hier vind je aanbieders van meerdere en/of accommodaties die passen bij 40plusTEENS! Iedere Geselecteerde Reisexpert heeft haar eigen specialiteit. De een verhuurt luxe Lodge/Safaritenten in heel Europa, de ander overnachtingen in of bij een kasteel. Sommigen zijn gespecialiseerd in een bepaald land, deel van een land of regio, zoals: Sicilië, Le Marche of de Canarische Eilanden.

NIEUWS
Regelmatig zullen we blogs schrijven ter inspiratie en je op de hoogte houden van het laatste nieuws, nieuwe locaties, etc. via Facebook en een nieuwsbrief. Klik hier om ons alvast te liken op Facebook en zo niks te missen!

Ga snel naar www.40plusteens.nl en kijk of er een leuke locatie voor jullie bij zit! En heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Wij horen het graag van je via: info@40plusteens.nl!

Alles wat je zoekt in een leuke vakantie, dat vind je in Portugal. Denk aan: goudgele stranden, pittoreske vissersdorpjes, ongerepte natuur, sfeervolle steden en toffe activiteiten. Bekijk onze tips!
In de regio’s Dordogne en Lot-et-Garonne vind je alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie, zoals: een fijn klimaat, lekker eten, goede wijn, prachtige natuur, sfeervolle bastides én leuke activiteiten voor tieners/pubers.
Zoek je een vakantie met genoeg te beleven voor tieners/pubers? Dan is een outdoorvakantie misschien wel iets voor jullie! Wij hebben een aantal superleuke tips op een rijtje gezet!