Nederland

Deel via:
land

Onze tips voor een vakantie met tieners - Nederland

Er zijn vele goede redenen om de vakantie met je tieners in Nederland door te brengen. Je hebt weinig reistijd en je weet waar je aan toe bent op het gebied van bijvoorbeeld kosten, eten & drinken en gezondheidszaken. En bij 40plusteens vind je ontzettend leuke en sfeervolle accommodaties in eigen land, die je toch het gevoel geven om echt even van huis te zijn! In de mooiste streken van Nederland bieden we comfortabele vakantiehuizen, maar kun je met het gezin ook slapen in bijvoorbeeld een boerderijlodge, een plaggenhut, een Mongoolse yurt, een safarilodge of een tipitent! En natuurlijk hebben we ook fijne campings waar je met het gezin in een eigen tent kunt kamperen of een extra tent kunt opzetten voor je pubers. 

Onze locaties zijn altijd kleinschalig en bevinden zich vaak midden in de natuur. Kies voor het rustige Twente of de Achterhoek, het gemoedelijke Brabant, heuvelachtig Limburg, de prachtige bossen van de Veluwe, de weidse Friese meren of de heerlijke Waddeneilanden.

Houd je van een actieve of juist een relaxte vakantie? Of een combinatie?  Bij 40plusteens vind je altijd het ideale vakantieverblijf voor een onbezorgde vakantie met je tieners in Nederland. Laat je bij ons inspireren!

Wat is er nu leuker voor kinderen dan overnachten in een kasteel? Maar ook voor...
Fantastische verblijven in Egmond, met uitzicht op zee of in de duinen gelegen!...
Wil je er eens tussenuit in een mooie omgeving met een groep vrienden of familie...
Op Landrijk De Reesprong in Twente kun je een heerlijk weekend weg boeken met fa...
Schiermonnikoog is het kleinste, meeste noordelijke, autoluwe Waddeneiland van N...
Villa Schier is een compleet, luxe en gezellig vakantiehuis aan de Badweg op Sch...
STOERbuiten lodges zijn stoere vakantiehuisjes op Camping den Osse in Brouwersha...