Tritt - Case in Italia

Deel via:

Tritt - Case in Italia

Tritt - Case in Italia is specialist in vakanties naar Italië, van een mooie agriturismo in Puglia tot een fantastische vrijstaande villa met privé zwembad aan de Italiaanse Bloemenrivièra. 

  • Tritt heeft een passie voor Italië
  • alle accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd
  • Tritt geeft graag en vrijblijvend advies op maat, neem gerust contact op


Bij Tritt houden ze van korte lijnen en geven ze graag een persoonlijk advies, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Italië is hun passie en de betrokkenheid is groot.

Tritt - Case in Italia is aangesloten bij de SGR. De betaling voor jouw vakantie is daarmee gegarandeerd en in veilige handen. 

Ga naar de site

Tritt - Case in Italia

Tritt - Case in Italia is de specialist voor je vakantie in Italië. Van een luxe villa met privé zwembad, een kleinschalige agriturismo, kindvriendelijke residence tot een sfeervolle B&B; je vindt het hier allemaal!

Tritt biedt een zeer gevarieerd aanbod van vakantiehuizen, groepslocaties voor meerdere gezinnen, appartementen, villa’s met en zonder privé zwembad en Agriturismi. Elke accommodatie is zorgvuldig geselecteerd door de mensen van Tritt en is veelal alleen boekbaar bij Tritt. Iedereen die hier werkt, heeft een passie voor Italie. De eigen mensen in deze streek hebben een zeer goede relatie met de eigenaren, zodat ze je altijd direct van dienst kunnen zijn!

Ben je op zoek naar iets speciaals en kun je het niet vinden op de website van Tritt? Laat het dan even weten. De mensen van Tritt zijn namelijk altijd actief met verbetering en uitbreiding van het aanbod en de kans is dan ook groot dat zij die speciale plek die jij zoekt al lang gevonden hebben!

Tritt werkt met een klein, betrokken team en meerdere keren per jaar gaan ze op pad om accommodaties te bezoeken en om nieuwe te ontdekken! Als specialist proberen zij zoveel mogelijk informatie te geven per accommodatie. Door de korte lijnen binnen Tritt - Case in Italia kunnen ze persoonlijke aandacht geven en den... ken ze graag met je mee. Daarnaast bieden ze ook transparante prijzen met de laagste prijs garantie!

Kom je er niet helemaal uit? Vul het contactformulier in en Tritt gaat voor je op zoek naar een passend vakantieadres.

Mandenmakersstraat 1
3334 KE Zwijndrecht
Nederland

Tel: +31858330044
Email: Italie@tritt.nl
Website: www.tritt.nl
Rustig gelegen, kindvriendelijke Agriresidence in Toscane in de groene heuvels v...
De moderne, frisse appartementen van La Pelosa residence liggen vlakbij het bero...
Naar een Agriturismo met je tieners/pubers? Agriturismo Villa Gradoni ligt in No...
Poggio Montespertoli ligt in het hart van de Chianti streek, aan het einde van e...
Agriturismo Poggio degli Olivi ligt prachtig tussen Assisi en Perugia, in het gr...
Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Cos...

Over de eigenaren

Tritt is een gespecialiseerde kleinschalige organisatie en kan direct, via korte lijnen én op een persoonlijke manier werken. De betrokkenheid van de medewerkers is zeer groot en dat komt jullie vakantie ten goede.

Bovendien zijn ze vaak in Italië te vinden en hebben ze ter plaatse hun aanspreekpunten. Afhankelijk van de accommodatie kunnen zij assisteren bij vragen, specifieke tips geven en je, bij mogelijke calamiteiten, terzijde staan. Fijn toch?

Contact opnemen met Tritt - Case in Italia