Ripstar Travel

Deel via:

Ripstar Travel

Op vakantie met Ripstar

Ripstar is dé action sports reisorganisatie in Nederland. Ze organiseren actieve familievakanties naar de sneeuw en naar de zon. Met hun unieke concept Surf & Family leer je met het hele gezin surfen op één van de locaties in Nederland of Frankrijk. Met Snow & Family nemen ze gezinnen mee de piste op voor een buitengewoon avontuur vol ski- of snowboardlessen & een bomvol randprogramma!

De Ripstar-formule in het kort:

  • Altijd surf- of skiles van gediplomeerde instructeurs
  • Bomvol activiteitenprogramma voor tieners én ouders
  • Ontmoet gelijkgestemde gezinnen en maak nieuwe vrienden
  • 24/7 begeleid door de enthousiaste Ripstar-crew
Ga naar de site

Ripstar Travel

Surf & Family

Wil jij samen met je gezin een actieve vakantie beleven? Dan is Surf & Family het ideale avontuur voor jullie. Op de familiecamps in Frankrijk en Nederland leer je met de hele familie surfen. Tieners/pubers kunnen zich met elkaar vermaken in de surfles, of met ouders ingedeeld worden. Naast de surflessen hoeft niemand zich te vervelen; elke dag worden de leukste clinics en spellen voor kinderen én volwassenen georganiseerd. Er zijn maar liefst vier verschillende locaties in Europa - kies nu jouw ideale vakantie uit!

Snow & Family

Tijdens de kerstvakantie en voorjaarsvakanties wordt het Snow & Family camp in Kaprun, Oostenrijk georganiseerd. Een onbezorgde wintersportvakantie voor meerdere gezinnen, waarbij skiën of snowboarden centraal staat. Zijn jullie al ervaren wintersporters? Geen probleem! De Nederlandstalige instructeurs zijn vergevorderd en de lessen worden ingedeeld op niveau. Na de lessen kun je meedoen met de clinics en activiteiten. Après-skiën met alle ouders (terwijl de tieners/pubers zich vermaken in het zwembad), een slijpclinic, sleeën en een spelavond met het gehele camp. Liever gewoon lekker uitrusten? Geen probleem; niks moet, alles mag!

Admiraal de Ruijterweg 547
1055 MK Amsterdam
Nederland

Tel: +31206886090
Email: family@ripstar.nl
Website: ripstar.nl
De Surf & Family camps van Ripstar zijn dé perfecte plekken om met het hele gezi...
Ga met Ripstar mee op Snow & Family camp! Een onbezorgde wintersportvakantie voo...

Over de eigenaren

Ripstar is een action sports reisorganisatie in Amsterdam. Ze organiseren high-end snow-, surf- en wake-camps, instructeursopleidingen, evenementen, exclusieve trips en groepsreizen voor elk niveau. Hun doel is om hun enorme passie voor de sport te delen en deelnemers te inspireren en zijn of haar potentieel te laten ontdekken. Ripstar bestaat uit een grote community van members, crew, partners en gesponsorde rijders. Ze creëren samen unieke reizen waarin ze hun kennis, kunde en passie over de sport graag met je de delen. Ga je mee? #ripstar #sharethestoke

Contact opnemen met Ripstar Travel