La Casita Vakantiehuizen

Deel via:

La Casita Vakantiehuizen

La Casita Vakantiehuizen biedt villa’s met privé zwembad en appartementen en bungalows die onderdeel uitmaken van een kleinschalig vakantiepark in Andalusië.

  • alle accommodaties liggen dichtbij een dorpje
  • alle villa's hebben een privé zwembad
  • alle accommodaties liggen dichtbij de kust
  • vakantie op-maat mogelijk
  • met het La Casita Comfort Pakket heb je nog meer comfort
Ga naar de site

La Casita Vakantiehuizen

Dromen bij La Casita...
Glooiende heuvels bedekt met olijfbomen en hier en daar lieflijke Spaanse huisjes. Een koele slok wijn op een overschaduwd terras. Een ademloos mooie omgeving met Moorse overblijfselen die tot de verbeelding spreken. Vogels die de zinderend blauwe lucht doorklieven boven bomen met vers fruit dat voor het grijpen hangt. Of liever een duik in het verfrissende zwembad na een sportieve dag op één van de vele golfbanen! Kiezen voor rust of activiteit op ieder moment en in ieder seizoen.

Is dit je vakantiedroom? Dan ben je toe aan La Casita!

ACCOMMODATIES
De accommodaties van La Casita Vakantiehuizen liggen allemaal dichtbij een dorpje, met de auto is het meestal maar 5 minuten. Geen van de accommodaties ligt echter in het dorp. Hierdoor is rust, ruimte en privacy gegarandeerd en zijn er geen directe buren.

La Casita biedt 2 typen accommodaties:

• Villa’s met privé zwembad en volledige privacy. Deze villa’s liggen in een rustige, maar niet verlaten omgeving. Ideaal voor wie in alle rust wil genieten van zijn vakantie. En... je hoeft 's ochtends niet vroeg uit bed om met je handdoek een ligbedje te claimen in de zon!

• Appartementen en bungalows die onderdeel uitmaken van een kleinschalig vakantiepark: La Granja de Antonio en Finca el Moralej... o. Op beide vakantieparkjes zijn 2, 4 en 6 persoons accommodaties beschikbaar en ze bieden elk aan maximaal zo’n 30 gasten onderdak. La Granja de Antonio en Finca el Moralejo bieden de sfeer van de vrijstaande La Casita villa’s, maar dan met sociale contacten. Er is een gezamenlijk zwembad, een restaurant op het terrein en diverse speelmogelijkheden.

Van vakantie genieten in Andalusië is niet zo moeilijk. Het weer is bijna altijd prachtig en je kunt in Andalusië ontzettend veel beleven. Geniet in Andalusië op het strand, bezoek mooie steden, bekijk de prachtige natuur en ontdek de vriendelijke bevolking.

Winkelcentrum Woensel 153
5625 AG Eindhoven
Nederland

Tel: 0031306567292
Email: info@lacasita.com
Website: lacasita.com
La Granja de Antonio heeft de opzet van een karakteristieke Zuid-Spaanse ranch d...
La Granja de Antonio is een kleinschalig, kindvriendelijk vakantiepark en heeft...

Over de eigenaren

La Casita is opgericht in 2001. Bij deze organisatie kun je zonder een tussenpersoon of eigenaar een vakantiehuis in het zuiden van Spanje huren. Hierbij krijg je persoonlijke service voor een goede prijs. De vakantiehuizen liggen op rustige locaties dichtbij de Spaanse kust. De Nederlandse eigenaren zullen er alles aan doen om het je naar je zin te maken en je van tips en informatie te voorzien.

De huizen voldoen aan een aantal kenmerken, zoals een privé-zwembad en goed te bereiken vanaf het vliegveld van Malaga. Bij La Casita boek je ook een vakantiehuis voor bijvoorbeeld een verjaardag, een trouwdag of huwelijksreis en wil je iemand op een originele manier verrassen? Dan regelen de medewerkers van La Casita dat voor je. Zo wordt de vakantie precies samengesteld zoals jij dat wilt!

Vanuit je vakantiehuis kun je tochten in de omgeving maken, naar Malaga gaan om forten en musea te bezoeken of lekker naar het strand waar je kunt snorkelen, zwemmen, duiken en surfen.

Contact opnemen met La Casita Vakantiehuizen