Kasteelovernachtingen

Deel via:

Kasteelovernachtingen

Specialist in overnachten in kastelen en landhuizen in Europa.

  • alle locaties worden persoonlijk bezocht
  • eigenaresse Anne kan perfect advies-op-maat bieden
  • alle locaties zijn persoonlijk en van hoge kwaliteit
  • locaties in: Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, België, Luxemburg, Groot-Brittannië en Ierland
  • rondreis-op-maat mogelijk
Ga naar de site

Kasteelovernachtingen

Wat is er nu leuker voor kinderen dan overnachten in een kasteel? Maar ook voor jezelf is dat een belevenis die je niet snel zult vergeten! De historie en de romantische sfeer maken het verblijf echt tot iets bijzonders.

Al sinds het voorjaar van 2005 biedt Kasteelovernachtingen de perfecte accommodaties voor stellen, gezinnen, families en groepen. Anne, de eigenaresse van Kasteelovernachtingen, kan o.b.v. haar persoonlijke kennis en kunde haar klanten als geen ander adviseren. Zij bezoekt de kastelen en landhuizen uit haar aanbod regelmatig persoonlijk en ze heeft nauw contact met de eigenaren. Haar passie liefde voor kastelen èn voor de mensen die ze bewonen, maakt dat zij jaar in jaar uit talloze gasten een ultiem verblijf kan bieden.

Alle locaties die je vindt op Kasteelovernachtingen zijn van hoge kwaliteit en bieden een goede service. Daarnaast hebben de eigenaren van de locaties een passie voor wat ze doen en is de sfeer persoonlijk. Je vindt kastelen en landhuizen in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, België, Luxemburg, Groot-Brittannië en Ierland. Het is ook mogelijk om een rondreis-op-maat samen te laten stellen.

Je kunt alle locaties zelf gemakkelijk online boeken of via persoonlijk contact met Anne.

Wat is er nu leuker voor kinderen dan overnachten in een kasteel? Maar ook voor...
Wat is er nu leuker dan overnachten in een kasteel? Dat is een belevenis die je...

Over de eigenaren

Het Kasteelovernachtingen-concept is begin 2005 ontwikkeld door Anne vanuit haar passie voor kastelen en liefde voor Frankrijk. Het sloeg aan en nam al snel een enorme vlucht! Inmiddels is de website een gerenommeerde professionele verzamelplaats van vraag en aanbod van kastelen en landhuizen in diverse landen. Niet alleen voor een kort of lang verblijf voor particulieren, maar ook voor uitjes voor groepen en bedrijven.

Anne maakt talloze reizen langs de kastelen en landhuizen en ze staat rechtstreeks in contact met de kasteeleigenaren. Er is veelvuldig contact. De locaties op Kasteelovernachtingen staan bekend om hun goede service en hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en passie. En natuurlijk de sfeer: niet op afstand meetbaar of zichtbaar Sfeer moet je beleven en ervaren. En dat kan Anne door haar reizen nu juist overbrengen!. Kasteelovernachtingen is heel uitgesproken in haar keuzes. Anne’s ‘test’ verblijf op een locatie is intensief. Ze neemt de tijd om op een locatie te verblijven om deze zodoende goed te kunnen te beoordelen.

Vanwege deze werkwijze kan ze ook de perfecte rondreis voor jullie samenstellen. Ze voelt feilloos aan wie op welke accommodatie moet verblijven. Geen standaard reis maar op maat gemaakt. Zij maakt er echt iets mooiers van!

Kasteelovernachtingen eigenaresse Anne Kasteelovernachtingen 40plusteens

Contact opnemen met Kasteelovernachtingen