Greencamp

Deel via:

Greencamp

Greencamp heeft al sinds 2005 ervaring met de verhuur van sfeervol ingerichte safaritenten op kleine campings in Frankrijk en Italië.

  • Persoonlijk advies
  • Kleine, sfeervolle campings
  • Kostenloos omboeken in voor- en naseizoen
  • Inclusief beddengoed en badlinnen
Ga naar de site

Greencamp

Kamperen met het gezin is fantastisch! En als het in luxe, volledig ingerichte tenten is, is het voor iedereen relaxed. De luxe Safaritenten staan inmiddels op ruim 35 charmante en sfeervolle campings in Frankrijk en Italië.

Alle tenten van Greencamp zijn sfeervol ingericht en hebben houten vlonders, boxspringbedden en een buitenkeuken. De luxere Greenlodge- en Lodgetenten hebben ook een Nespresso appartaat, een Gas BBQ en een loungeset. Een buitje? Geen probleem, dan zit je lekker droog en comfortabel onder de luifel!
Voor de gasten die graag privé sanitair wensen zijn er ook voldoende mogelijkheden.

Greencamp heeft alle campings zelf bezocht en let vooral op gastvrijheid, rust, sfeer, (speel)ruimte, kindvriendelijkheid en de voorzieningen zoals een restaurant en zwembad. Bij Greencamp wordt niet geselecteerd op het aantal sterren, maar juist op andere criteria. Zo zijn de campings fraai gelegen middenin in de natuur en is er alle ruimte voor de kinderen om te spelen. Er is geen geprogrammeerde animatie maar wel gebeurt er soms van alles spontaan dus de kinderen hoeven zich geen moment te vervelen.

Als je belang hecht aan een persoonlijke en rustieke sfeer, ruime plaatsen (125 tot 400m2) en je houdt daarnaast van rust, natuur en elkaar vermaken, in plaats van vermaakt...   worden, dan ben je bij Greencamp aan het juiste adres!

Het is trouwens ook mogelijk om een combinatie-reis te maken! Zo kun je b.v. een week naar zee en een week naar de bergen op twee verschillende campings, de zogenaamde 2in1tentvakantie.

Niek en Janneke van Greencamp helpen je heel graag bij het uitzoeken van een camping die bij jou past!

Meyerweg 87
8456 GC De Knipe
Nederland

Tel: +31513744150
Email: info@greencamp.nl
Website: www.greencamp.nl
Een sfeervolle en comfortabel ingerichte Glampingtent met goede bedden, een bbq...
Een sfeervolle en comfortabel ingerichte Glampingtent met goede bedden, een bbq...

Over de eigenaren

Greencamp verhuurt sinds 2005 op kleinschalige wijze volledig ingerichte safaritenten op kleine campings. De luxe huurtenten staan op rustieke en sfeervolle familiecampings in Frankrijk en Italië. Eigenaar Niek en doen zijn werk met erg veel plezier en betrokkenheid. Hij selecteert de campings door er zelf naartoe te gaan en ter plaatse gaan te kijken. Er wordt dan vooral gelet op: gastvrijheid, sfeer en charme, (speel) ruimte en natuurlijk de basisvoorzieningen zoals een restaurant en het sanitair. Gevoel speelt hierin een belangrijke rol.

Contact opnemen met Greencamp