Familiereis Actief & Strand Calabrië

Enotria Travel

Deel via:

Familiereis Actief & Strand Calabrië HIGHLIGHTS

Italië

15-daagse actieve rondreis door Calabrië in Zuid-Italië.

Spannende activiteiten in de bergen, samen met de kinderen. Raften, Canyoning, MTB, en bijzondere excursie naar watervallen.

Heerlijk afsluiten in een huisje aan zee.

Familiereis Actief & Strand Calabrië

Leeftijd vanaf: 12 jaar

Reisduur: 15 dagen

Prijs: Vanaf € 3430,- voor gezin van 3p

Highlights:

Raften, trekking, mountainbiken, jeepexcursie en mooie stranden

Beschrijving:

Tijdens deze individuele familiereis door Calabrië kunnen jullie samen met de kinderen de meest zuidelijke regio van Italië ervaren. Maak kennis met de ongerepte natuurparken en azuurblauwe zee van Calabrië. De enorme diversiteit in natuur en cultuur zal jullie verrassen en versteld doen staan!

De eerste week maken jullie een soort mini-rondreis langs 2 accommodaties. Er staan deze week spannende activiteiten op het programma; een tocht per mountainbike, canyoning, een 2-daags rafting avontuur inclusief overnachting in tent, een leuke trekkingexcursie naar watervallen. Naast alle activiteiten is er natuurlijk ook ruimte voor ontspanning. Geniet van het samenzijn, de gastvrijheid, het heerlijke weer en de geneugten van de lokale keuken.

De tweede week van jullie vakantie verblijven jullie in een vakantiehuisje aan de schitterende kust van Capo Vaticano (in de buurt van Tropea), een heerlijke plek om optimaal te genieten.

Leeftijd vanaf: 12 jaar
Reisduur: 15 dagen
Prijs: Vanaf € 3430,- voor gezin van 3p
Highlights: Raften, trekking, mountainbiken, jeepexcursie en mooie stranden
Leeftijd vanaf: 0 jaar
Reisduur:
Prijs:
Highlights:
Reisduur:
Prijs:
Highlights: