ViNEA FAmily

Deel via:

ViNEA FAmily

Inspannen en ontspannen, lekker buiten zijn en onvergetelijke activiteiten ondernemen. Samen met je kinderen. Dat is waar het om draait bij een Family camp (de individuele gezinsvakantie met groepskarakter). Geschikt voor het actieve gezin. Of nou ja... Voor gezinnen die graag iets actiefs willen ondernemen tijdens hun vakantie.

LET OP: N.a.v. de laatste coronamaatregelen zijn er tijdelijk geen vakanties te boeken. Wil je op de hoogte gehouden worden? Mail naar: info@vinea.nl!


Ga naar de site

ViNEA FAmily

Inspannen en ontspannen, lekker buiten zijn en onvergetelijke activiteiten ondernemen. Ideaal met tieners/pubers! Dat is waar het om draait bij een Family camp (de individuele gezinsvakantie met groepskarakter). Geschikt voor het actieve gezin. Of nou ja... Voor gezinnen die graag iets actiefs willen ondernemen tijdens hun vakantie.

Op ‘Family camp’ dus. De naam doet denken aan een georganiseerde gezinsvakantie. En dat is het ook. Je accommodatie en zelfs de (meeste) activiteiten zijn al voor je geregeld. Dat betekent dus ook gewoon: tassen inpakken en gaan. En daar houden we van. Of het nu gaat om een weekendje weg of een zomervakantie met je tieners/pubers.

De activiteiten die je bij de Family camps samen met je kinderen onderneemt zijn geschikt voor gezinnen met kinderen tot ca. 17 jaar en vaak nieuw of bijzonder. Surfen, canyoningen, suppen, abseilen… Kortom, activiteiten die 100% tiener- en ouderproof zijn. Deze activiteiten samen met je gezin maken deze vakanties onvergetelijk. Tijd voor ontspanning is er natuurlijk. Een Nederlandstalig reisleidersteam is ter plekke aanwezig voor aanvullende tienerprogramma’s.
Iets om te onthouden dus: Family camp.

Ontariodreef 14
3565 BD Utrecht
Nederland

Tel: +31302270680
Email: info@vinea.nl
Website: www.vinea.nl
Wat is Vinea Family Wintersport? Beleef met Vinea de ultieme wintersportvakantie...
Wil je samen met je tieners/pubers een fantastische week in de sneeuw? Met de le...

Over de eigenaren

Reisorganisatie ViNEA, al bijna 70 jaar dé kidsvakantiespecialist, heeft een spiksplinternieuw aanbod van Family camps, met actieve gezinsvakanties en short breaks. In Nederland en Europa.

Contact opnemen met ViNEA FAmily