Tritt - Case in Sardegna

Deel via:

Tritt - Case in Sardegna

Tritt - Case in Sardegna is specialist in Sardinië en biedt een zeer gevarieerd aanbod van vakantiehuizen, appartementen, villa’s met en zonder privé zwembad en Agriturismi. 

  • De mensen van Tritt hebben een passie voor Sardinië
  • de accommodaties zijn veelal alleen boekbaar bij Tritt
  • alle accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd
  • advies op maat geven we graag - neem gerust contact op.
Ga naar de site

Tritt - Case in Sardegna

Sardinië is, na Sicilië, het op één na grootste eiland in de Middellandse Zee. Het ligt onder Corsica en schuin onder de kust van Toscane. Je vindt hier een azuurblauwe zee met fantastische witte stranden langs de kustlijn rondom het eiland. Vanuit Toscane is het met diverse veer- en vliegverbindingen goed te bereiken, maar ook vanuit Nederland zijn er natuurlijk rechtstreekse vluchten mogelijk.

Het is een prachtig eiland waar je kunt genieten van een heerlijke strandvakantie, maar ook als je avontuurlijk bent ingesteld, kun je je hart ophalen. Het ruige landschap met bergen, uitgestrekte vlaktes en kleine dorpjes is ideaal voor wandelaars en fietsers. Ook met de auto rondtoeren is een goede manier om de rijke historie en tradities van het eiland te ontdekken.

Tritt - Case in Sardegna is specialist in Sardinië en biedt een zeer gevarieerd aanbod van vakantiehuizen, groepslocaties, appartementen, villa’s met en zonder privé zwembad en Agriturismi. Elke accommodatie is zorgvuldig geselecteerd door de mensen van Tritt en is alleen boekbaar bij Tritt.

Heb je specifieke wensen, dan kan een van de specialisten van Tritt je daarbij helpen, zowel telefonisch als per mail. Boeken van een accommodatie kan online via de website waar de beschikbaarheid per accommodatie realtime zic... htbaar is.

Mandenmakersstraat 1 1
3334 KE Zwijndrecht
Nederland

Tel: 0031180769135
Email: sardinie@tritt.nl
Website: www.vakantieinsardinie.nl
Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Cos...
De moderne, frisse appartementen van La Pelosa residence liggen vlakbij het bero...

Over de eigenaren

Tritt is een gespecialiseerde kleinschalige organisatie en we kunnen direct, via korte lijnen én op een persoonlijke manier werken. Onze betrokkenheid is zeer groot wat jouw vakantie ten goede komt.

We zijn vaak in Italië te vinden en hebben ter plaatse onze aanspreekpunten. Afhankelijk van de accommodatie kunnen zij assisteren bij vragen en je specifieke tips geven. Bij mogelijke calamiteiten kunnen zij je terzijde staan.

Contact opnemen met Tritt - Case in Sardegna