Special Villas

Deel via:

Special Villas

Special Villas, vakantiehuizen nèt even anders!

  • Specialist in bijzondere vakantiehuizen: boerderijen, kastelen, safaritenten, lofts, designhuizen en villa´s
  • Op de mooiste plekjes in Frankrijk, België, Duitsland en Nederland
  • Individueel of kleinschalige vakantieparken
  • Alle vakantiehuizen worden persoonlijk geïnspecteerd
  • Gratis advies op maat – direct contact met eigenaar – snelle respons 
Ga naar de site

Special Villas

Herken je dat? Je bent dagenlang internet aan het afstruinen op zoek naar dat ene leuke vakantieadres waar zowel ouders als tieners het naar hun zin hebben. Je ziet door de bomen het bos niet meer en wilt graag persoonlijk advies. Dan ben je hier aan het juiste adres!

Special Villas is specialist in het verhuren van unieke vakantiehuizen, loftappartementen, boerderijen, sterrenkubussen, villa’s en kastelen. Ieder huis is uniek, varierend van minimalistisch tot hip en luxe, gelegen op een mooie plek in de natuur. De huizen zijn persoonlijk geselecteerd op ligging, inrichting en sfeer.

Veel vakantiehuizen zijn geweldig voor een vakantie met tieners: veel sport- en spelruimte, tafeltennis of biljart en een eigen chillplek. Bij de meeste huizen kunnen er leuke activiteiten worden georganiseerd waar zelfs tieners enthousiast van worden. De service van Special Villas is persoonlijk en snel, Lirette helpt je graag bij het vinden van de perfecte locatie voor jou.

Vaandrigstraat 3
4871 LS Etten-Leur
Nederland

Tel: 0031765322031
Email: info@specialvillas.nl
Website: www.specialvillas.nl
Buitenplaets de Heide is een heerlijk vakantieadres waar je met meerdere gezinne...
Watervilla Plas van Francke is een luxe wellness vakantiehuis (voor max. 6p + 1...
Deze villa ligt op een rustige plek in een bosachtige omgeving in het Overijssel...

Over de eigenaren

Special Villas is een initiatief van Lirette Jansen. Al op jonge leeftijd ontdekte zij haar passie voor reizen, mensen ontmoeten en nieuwe plekken ontdekken. Na een studie Frans en toerisme (NHTV) heeft zij jarenlang gewoond en gewerkt in het buitenland. Het liefst ging ze op zoek naar onontdekte vakantieplekken, zo’n plek waar je je meer dan welkom voelt, met een relaxte sfeer. Inmiddels zelf moeder van 2 tieners, weet Lirette hoe lastig het kan zijn om een vakantie te vinden die voor iedereen leuk is. Bel of mail gerust voor advies. Met wi-fi, actie en toffe activiteiten kom je een heel eind.

Special Villas Lirette Jansen.jpg Special Villas 40plusteens

Contact opnemen met Special Villas