opSicilie.nl

Deel via:

opSicilie.nl

opSicilie.nl verhuurt vakantiewoningen, appartementen en villa's in de Siciliaanse kustplaatsjes: Balestrate, Castellammare del Golfo en Trappeto.

  • unieke service en extra's
  • activiteiten worden georganiseerd
  • opsiciliecard
Ga naar de site

opSicilie.nl

Op opSicilie.nl vind je diverse met zorg geselecteerde vakantiewoningen, appartementen en villa's die Laura en Martijn, Nederlanders op Sicilië, namens hun Italiaanse vrienden beheren in de Siciliaanse kustplaatsjes Balestrate, Castellammare del Golfo en Trappeto.

Op het eiland zijn Laura en Martijn je aanspreekpunt. Je kunt voor of tijdens je vakantie op Sicilië bij hen terecht voor (toeristische) tips, vragen en hulp. Hun doel is je een fijne vakantie te bezorgen en je te laten kennismaken met al het moois dat Sicilië te bieden heeft. Alles kan voor je geregeld worden: de autohuur, een tafeltje reserveren in een restaurant, of zelfs een kok die bij jou in de accommodatie komt koken. Daarnaast worden er workshops en excursies verzorgd en kan er een leuke avond georganiseerd worden als je wat te vieren hebt!

Naast al deze extra's vind je op de website van opSicilie ook uitgebreide informatie over stranden, de natuur, de cultuur, de diverse directe en indirecte vluchten naar Sicilië en natuurlijk de voortreffelijke Siciliaanse keuken.

Contrada Giudeo snc
90041 Balestrate
Italië

Tel: 00393283918013
Email: info@opsicilie.nl
Website: www.opsicilie.nl
Geniet van een heerlijke vakantie op je privéterras van een de vier villa's met...
De Borgo delle Olive is een prachtig gerestaureerde accommodatie met 9 apparteme...

Over de eigenaren

Toen Laura & Martijn in de jaren ’90 het mooie Sicilië bezochten, raakten ze gelijk verliefd op dit zonnige eiland. Niet lang daarna besloten ze er te gaan wonen en begonnen ze al het moois dat Sicilië te bieden heeft, online te promoten.

Hun vakantiewoningen en appartementen zijn met zorg geselecteerd en zijn van alle gemakken voorzien. Laura & Martijn houden opSicilie bewust kleinschalig, om iedereen persoonlijk te kunnen verwelkomen en om een zeer uitgebreide service te kunnen aanbieden.

Contact opnemen met opSicilie.nl