Holaspain

Deel via:

Holaspain

Een verzameling van superleuke adresjes in Spanje; van coole grotwoningen in de bergen en glamping in safaritenten op het strand tot spannende boomhutten in het bos en vakantievilla's met heel veel ruimte en natuurlijk een lekker zwembad! En vergeet de hippe hotels, appartementen en B&B's in de te leuke Spaanse steden niet, voor die citytrip met je tiener!

  • stuk voor stuk prachtige accommodaties op bijzondere locaties in Spanje
  • je boekt direct bij de locatie, dus geen extra of verborgen kosten
Ga naar de site

Holaspain

Zoek niet meer verder naar hét ultieme vakantieadres in Spanje. HOLA SPAIN heeft alle pareltjes voor je op een rij gezet. Compleet met alle adresgegevens. Je kan dus zo bij de locatie boeken! Zo betaal je geen extra of verborgen kosten. Heel handig.

Wat kan je vinden op HOLA SPAIN? Glamping in Spanje! Van beach cabins, tenten en tipi’s tot yurts, campervans en tree houses. Maar bekijk ook de bijzondere selectie van mooie casas en villa’s. Je voelt je zeker thuis in deze heerlijke vakantiehuizen op bijzondere locaties en met een fris en fijn interieur.

En ooh la la, vergeet de super appartementen, cabañas en top B&B’s niet. Daar wil je echt nooit mee weg. Tot slot ontbreken de hotels natuurlijk ook niet. Van hip & design tot cosy & fijn.

Gilzeweg 18
4861 AT Chaam
Nederland

Email: info@HOLASPAIN.nl
Website: http://www.HOLASPAIN.nl
Bij AWA NATURA zijn, midden tussen de pijn- en olijfbomen, vier compleet ingeric...
Bed & Breakfast Zalamera is gevestigd in het centrum van Valencia in een prachti...

Contact opnemen met Holaspain