WIN een verblijf in een glamping safaritent bij Sopra e Sotto in Le Marche, Italië

WIN een verblijf in een glamping safaritent bij Sopra e Sotto in Le Marche, Italië

09-3-2018 - Corine

Wat dacht je van een week gratis verblijf t.w.v. €575,- in een  compleet ingerichte glamping safaritent? Agriturismo Sopra e Sotto in Le Marche, Italië geeft een week weg! Supercool, want Sopra e Sotto is een erkend buitensportbedrijf, dus je kunt ook nog eens allerlei outdoorsporten beoefenen!

DE PRIJS
Een week gratis verblijf t.w.v. €575,- (incl. schoonmaakkosten) in een  compleet ingerichte glamping safaritent voor 4 personen (2 volwassenen + 2 kinderen).  De week kan geboekt worden in de volgende periodes:  meivakantie (periode 28 april - 12 mei 2018) of zo 8 - zo 15 juli of zo 26 augustus - zo 2 september 2018. Meer kinderen in het gezin? Dan kun je bijbetalen volgens de tarieven op de website van Sopra e Sotto (wel even op voorhand laten weten). De actievoorwaarden kun je HIER nalezen.

Sopra e Sotto in Le Marche, Italie kamperen-safaritent2.jpg
WAT MOET JE DOEN?
Heel eenvoudig: meld je aan voor de nieuwsbrief van 40plusTEENS en je ontvangt 1 keer per maand 40plusTEENS NEWS met allerlei leuke tips voor een vakantie of weekendje weg met tieners. De eerste nieuwsbrief wordt a.s. zondag 11 maart gemaild. Aanmelden kan HIER. Wil je meedoen aan de actie? Dat kan t/m 25 maart 2018.  Dan stuur je, naast je aanmelding, een mailtje naar: info@40plusTEENS.nl waarin je aangeeft dat je de prijs wilt winnen en in welke week je bij Sopra e Sotto zou willen verblijven.

AGRITURISMO SOPRA E SOTTO
Agriturismo Sopra e Sotto is een oude, sfeervolle boerderij in het zuiden van de Marche. Je kunt hier logeren in een appartement, je eigen tent of een van de (luxe) huurtenten op de kleine, schaduwrijke camping op het domein van 8 hectare. Het land heeft bos en fruitgaarden en er is een groot speelveld. Ook is er een tafeltennistafel.

Extra leuk is dat Sopra e Sotto een erkend buitensportbedrijf is en leuke, sportieve activiteiten organiseert voor jong en oud. Er zijn fiets- wandel- en geocache routes beschikbaar maar je kunt ook onder begeleiding avontuurlijke dagtochten maken en klimmen. En wil je een dagje naar de zee, dan is die op 25 km afstand. ‘s Morgens in de bergen of een bezoekje aan een leuke markt in de omgeving en ‘s middags naar het strand? Het is allemaal goed mogelijk bij Sopra e Sotto!

Sopra e Sotto Filipo buiten 2.jpg

Met je tieners naar Costa Rica? Je vindt hier veel fantastische natuurparken. Welke parken zijn het leukst en het meest geschikt om met je gezin te ontdekken?
40plusTEENS is een nieuw platform voor vakanties en weekendjes weg voor gezinnen met tieners/pubers.